London » Boende

Boende

London Àr pÄ grund av sin höga attraktionskraft en ganska dyr stad att leva och vistas i. En av de stora kostnaderna Àr boendet. Men med lite letande och initiativkraft gÄr det att hitta flera prisvÀrda alternativ.

Det finns ett enormt utbud av hotell i London. Det finns allt frÄn enklare vandrarhem och hotellrum med dusch i korridoren till majestÀtiska sviter dÀr gÀsten lever som en drottning. Priserna varierar och centrala hotell Àr ofta ganska dyra.

Ett billigt alternativ till hotell Àr att ta in pÄ en camping. De ligger utanför staden, men dÄ det kommunala transportnÀtet i London Àr vÀl utbyggd gÄr det ganska lÀtt att resa mellan campingarna och innerstaden. Flera campingar erbjuder uthyrning av tÀlt och husvagnar.

Det finns mÄnga svenskar som har valt att bosÀtta sig i London. Vissa köper sitt boende, men de flesta hyr lÀgenheter, rum eller hus. De svenska nÀtverken Àr ganska mÄnga och det kan löna sig att hÄlla kontakten med andra svenskar, dÄ de ofta kan hjÀlpa till med praktiska ting. Som att hitta en bostad till exempel. Det Àr inte sÄ lÀtt att hitta en bostad i London och det Àr lÀtt att priset blir högt.

Korttidsboenden som hotell, vandrarhem och camping gÄr lÀtt att boka pÄ Internet. För ett mer lÄngsiktigt boende Àr det bÀst att leta pÄ plats, dÄ de flesta objekt annonseras i de lokala tidningarna. MÄnga som flyttar till London vÀljer att ta in pÄ ett billigare hotell medan de letar efter en mer permanent adress.
Camping
Ett lite billigare boende vid ett besök i London Àr camping. Av naturliga skÀl ligger inga campingar riktigt nÀra citykÀrnan.
Bo i London
Den som vill stanna lite lÀngre i London kan vÀlja mellan att hyra ett rum, hyra lÀgenhet eller hus alternativt köpa en lÀgenhet eller ett hus.
LĂ€genhet
Det Àr attraktivt att ha en lÀgenhet i London. Det Àr ocksÄ det vanligaste boendet, dÄ det finns fÄ privata bostadshus i staden.
Hus
Letar du efter information om att hyra eller köpa ett hus i London och dess nÀromrÄde? FÄ en snabbt inblick hÀr.