London » Boende » Camping

Camping

Ett lite billigare boende vid ett besök i London är camping. Av naturliga skäl ligger inga campingar riktigt nära citykärnan. Men för att komma in från campingarna runt staden går det utmärkt att resa med den lokala tågtrafiken.

The Elms Caravan & Camping Park är en av de mer populära campingar som finns att välja mellan. Campingen är familjeägd och ligger omgiven av den vackra naturparken Epping Forest i Lippitts Hill, Loughton. Här går det att hyra husvagn och tält. Londons tunnelbana har en station bara några minuters promenad från campingen och det tar ca 30 min in till centrala London. Lee Valley norr om London vid vackra Lee Valley National Park erbjuder två stycken campingar. På den stora Lee Valley Leisure Complex Campsite erbjuds tältplatser, husvagnslatser och stuguthyrning. Campingen håller en hög standard och håller öppet året runt. Djur är välkomna. Den andra campingen är något enklare, men också lite billigare. Den heter Lee Valley Campsite och håller öppet under sommarhalvåret. Två andra alternativ är Abbey Wood Caravan Club Site och Crystal Palace Caravan Club Site, även de inom rimligt avstånd från London.

På landsbygden i Duffolk, landskapet norr om London och i Essex söder om London finns många fler campingar att välja mellan. Där erbjuds bra campingar till rimliga priser, men med ett lite större avstånd till London. Men landsbygden runt London har mycket att erbjuda den med, och de små orterna vid kusten är små sommarparadis med en egen dragningskraft.

Kommentarer

Inga Kommentarer! Bli först att kommentera!

Kommentera

För att kommentera måste du logga in på Facebook.
Logga in: