London » Attraktioner » Nöjesfält » Chessington World of Adventures

Chessington World of Adventures

Chessington World of AdventuresCessington World of Adventures är en sann äventyrspark för hela familjen ett par mil sydväst om centrala London. Äventyrslandet är uppdelat i olika områden, som vart och ett har ett exotisk tema. Chessington World Adventures är flera världar i ett. Beanoland är seriefiguren Beanos egen värld. Beano är den mest kända brittiska seriefiguren någonsin. Området lämpar sig utmärkt för de mindre barnen. Här finns stora lekparker och snälla åkattraktioner som är lagom äventyrliga. Det finns också ett Forbidden Kingdom, en värld inspirerad av Transylvanien och Dracula och ett drakland. Mexiko och den mystiska Östern saknas inte heller.

En populär avdelning är parkens zoo. Chessingtons zoo är ett artrikt zoo där besökarna kommer nära de vilda djuren. Här finns stora djur som gorillor, tigrar, lejon och mindre arter såsom apor och uttrar. I barnens zoo får de mindre besökarna hälsa på getter, höns, grisar och får. Den största attraktionen på zoo är sjölejonen. De ger shower flera gånger om dagen. Det finns även ett spännande reptilhus där besökare får komma riktigt nära ormar, spindlar och reptiler.

Mitt i Chessington World of Adventures ligger den stora marknadsplatsen. Området är fyllt med butiker, spelhallar och restauranger. Härifrån utgår även Safari Railway, ett tåg som tar besökarna igenom Chessingtons zoo och de centrala delarna av äventyrsparken. Toytown är anpassad för de allra yngsta besökarna. Parken håller öppet dagligen mellan mars och oktober månad.

Kommentarer

Inga Kommentarer! Bli först att kommentera!

Kommentera

För att kommentera måste du logga in på Facebook.
Logga in:

Karta