London » Attraktioner » Nöjesfält » Legoland Windsor

Legoland Windsor

Legoland Windsor i LondonLegoland Windsor är ett äventyrsland uppbyggt av de av generationer älskade legobitarna. Landet är beläget inte långt ifrån Windsor Castle och öppnade upp sina portar år 1996. Äventyrsparken vänder sig till hela familjen, inklusive de lite mindre barnen och är fylld med äventyr, åkattraktioner och hela städer uppbyggda av Lego.

De små färgglada danska legobitarna har blivit en del av västvärldens barnkultur för flera generationer. Lego älskas av barn i alla kulturer och är skapade för att främja barns kreativitet och uppfinningsrikedom. Legoland visar upp vad som är möjligt, och nästan känns omöjligt att skapa med Lego, samtidigt som parken uppmuntrar gästernas egen uppfinningsrikedom och byggförmåga.

Legoland är uppdelad i flera olika områden, vart och ett med sin specifika karaktär. Lego är kanske världens bästa byggmaterial. Det visas inte minst på Legoland Windsor. I det område som kallas Miniland finns slott, städer, ja hela landskap uppbyggda av enbart lego. I Miniland färdas fordon omkring, alla byggda av lego. Det näst mest populära området på Legoland är LEGO City. I hamnen presenteras fantastiska stunt-shower flera gånger om dagen. I Äventyrslandet finns mängder med åkattraktioner för barn och vuxna. Vattenattraktionerna samlas vid Wild Woods.

Legoland Windsor har öppet mellan mitten på mars månad och början av november från klockan 10.00. Alla caféer och restauranger drivs av parken. Här finns både enklare matställen och riktiga restauranger. Legoland har flera gånger framröstats som den bästa äventyrsparken för barn. Över 1,7 miljoner besökare kommer hit varje år.

Kommentarer

Inga Kommentarer! Bli först att kommentera!

Kommentera

För att kommentera måste du logga in på Facebook.
Logga in:

Karta