London » Attraktioner » NöjesfĂ€lt » Legoland Windsor

Legoland Windsor

Legoland Windsor i LondonLegoland Windsor Ă€r ett Ă€ventyrsland uppbyggt av de av generationer Ă€lskade legobitarna. Landet Ă€r belĂ€get inte lĂ„ngt ifrĂ„n Windsor Castle och öppnade upp sina portar Ă„r 1996. Äventyrsparken vĂ€nder sig till hela familjen, inklusive de lite mindre barnen och Ă€r fylld med Ă€ventyr, Ă„kattraktioner och hela stĂ€der uppbyggda av Lego.

De smÄ fÀrgglada danska legobitarna har blivit en del av vÀstvÀrldens barnkultur för flera generationer. Lego Àlskas av barn i alla kulturer och Àr skapade för att frÀmja barns kreativitet och uppfinningsrikedom. Legoland visar upp vad som Àr möjligt, och nÀstan kÀnns omöjligt att skapa med Lego, samtidigt som parken uppmuntrar gÀsternas egen uppfinningsrikedom och byggförmÄga.

Legoland Ă€r uppdelad i flera olika omrĂ„den, vart och ett med sin specifika karaktĂ€r. Lego Ă€r kanske vĂ€rldens bĂ€sta byggmaterial. Det visas inte minst pĂ„ Legoland Windsor. I det omrĂ„de som kallas Miniland finns slott, stĂ€der, ja hela landskap uppbyggda av enbart lego. I Miniland fĂ€rdas fordon omkring, alla byggda av lego. Det nĂ€st mest populĂ€ra omrĂ„det pĂ„ Legoland Ă€r LEGO City. I hamnen presenteras fantastiska stunt-shower flera gĂ„nger om dagen. I Äventyrslandet finns mĂ€ngder med Ă„kattraktioner för barn och vuxna. Vattenattraktionerna samlas vid Wild Woods.

Legoland Windsor har öppet mellan mitten pĂ„ mars mĂ„nad och början av november frĂ„n klockan 10.00. Alla cafĂ©er och restauranger drivs av parken. HĂ€r finns bĂ„de enklare matstĂ€llen och riktiga restauranger. Legoland har flera gĂ„nger framröstats som den bĂ€sta Ă€ventyrsparken för barn. Över 1,7 miljoner besökare kommer hit varje Ă„r.

Kommentarer

Inga Kommentarer! Bli först att kommentera!

Kommentera

För att kommentera mćste du logga in pć Facebook.
Logga in:

Karta