London » Nattliv » Pubar och Barer

Pubar och Barer

Gammal pub i LondonLondon är en perfekt stad för ett pubbesök eller två. Utbudet är enormt med över 7 000 st barer och pubar att välja mellan. Åldersgränsen är 18 år. Pubarna är traditionella och genuint engelska öl- och mathak. Flera av dem har hållit öppet i generationer. Barerna har mer ett drag av det internationella och moderna London och vilka som anses trendiga varierar från säsong till säsong.

Inredningen i de traditionella pubarna är ofta sober och går i grönt, vinrött och brunt och med stora inslag av trämaterial. Pubarna har i allmänhet ett stort utbud av mörk och ljus öl samt ale och serverar god och rustik mat. Vissa, som Sherlock Holmes Pub, är rolig att besöka tack vare deras omtalade rykte. Andra är sköna oaser i det hektiska storstadslivet. En del är enkla, medan andra är mer exklusiva. En stor och populär pub i rustik stil är relativt nyöppnade Cittie of Yorke på High Holborn Street. Klart äldre är Olde Chesire Cheese, som räknas till stadens äldsta pubar. I den gamla maffiga banklokalerna ligger The Olde Bank of England, en mycket vacker och exklusiv pub. Vackrast ändå är kanske Princess Louise, även den på High Holborn Street. Brixton Academy och Hammersmith & Fulham Irish Centre är dansanta och livliga hak med bra liveband.

Barerna har i allm√§nhet en mer modern inredning och har en mer internationell atmosf√§r. N√•gra av de b√§ttre baromr√•dena i stan √§r Shoreditch, Camden och Covent Garden. Till de mer luxu√∂sa barerna h√∂r Buddha¬īs bar, Moro, Mandarin Bar och Mahiki. Jewel Bar har stadens kanske l√§ngsta cocktailmeny. Det finns ocks√• en isbar vid namn The Assolut Ice, ett kylslaget st√§lle med inredning tagen runt Torne √§lv. Vad grunden i drinkarna best√•r av framg√•r av namnet.

Kommentarer

Inga Kommentarer! Bli fŲrst att kommentera!

Kommentera

FŲr att kommentera mŚste du logga in pŚ Facebook.
Logga in: