London » Nattliv » Nattklubbar » Corsica Studios

Corsica Studios

Corsica StudiosPå nattklubben Corsica Studios samlas det bästa av det bästa av Londons klubbscen. Klubben har utvecklats till att bli mäkta populär bland Londonborna själva, liksom bland stadens besökare. Corsica Studios ligger på Elephant Street i Elephant & Castle, under de gamla tågspåren. De två olika lokalerna som utgör klubben ryms i en gammal industrilokal. Inredningen ger en känsla av att ha hamnat på en gammal illegal nattklubb. Atmosfären är rå och tuff, samtidigt som det är rent och snyggt överallt.

Nattklubbsgäster som väljer Corisca Studios går hit för musikens och den genuina underground-känslans skull. Här dansas det vilt överallt i lokalerna natten lång. Musiken är mycket avant garde med fokus på electronic och indie. Kontrasten är stor mellan Corsica Studios och den kommersiella storklubben Ministry of Sounds som ligger tvärs över gatan.

Corsica Studios är mer än enbart en nattklubb. Lokalerna är också centrum för modern konst. På Corsica Studios hålls både konserter och konstutställningar. De arrangeras av The Corsica Arts Club, med målet att skapa en plattform för nya och oväntade talanger inom konst och performance. Närmaste tunnelbanestation är Elephant & Castle. Entrépriset varierar beroende på kväll.

Mer aktuell information om live-events hittar du på deras hemsida.

Kommentarer

Inga Kommentarer! Bli först att kommentera!

Kommentera

För att kommentera måste du logga in på Facebook.
Logga in:

Karta