London » Boende » Hus

Hus

Hus i LondonUtanför Londons innerstad tar förorterna vid. MÄnga omrÄden bestÄr av lÀgenhetskomplex blandat med mindre town houses. Om det Àr knepigt att hitta en lÀgenhet i London, kan problemet bli Àn större om det Àr ett hus som stÄr pÄ önskelistan. Priset pÄ town houses och hus Àr mycket högt i London-omrÄdet. Trycket pÄ objekten Àr stort. Det gÀller att kunna slanta upp nÄgra miljoner om huset ska kunna köpas.

Ett hus Àr förenat med mÄnga omkostnader. Priset för el, vatten och fastighetsskatten Àr högre i London Àn i Sverige. Skatten Àr en mÄnadsavgift som betalas till kommunen.

Husen hyrs ut av privatpersoner av en eller annan anledning. En av anledningarna Àr att det Àr en god inkomst att ha ett hus att hyra ut. Ofta Àr det mÀklare i trakten som fÄr in hyresobjekten. En god idé att hitta rÀtt Àr att leta upp de omrÄden du vill bo i och se vilka mÀklare som arbetar inom omrÄdet. Vissa objekt kommer ut pÄ www.findaproperty.com och www.starflats.co.cuk. PÄ www.net-lettings.co.uk finns en lista över mÀklare som förmedlar hus och lÀgenheter till uthyrning.

Det finns inte sÄ mÄnga hus som hyrs ut per vecka, men de finns. MÄnga av objekten lÀggs ut pÄ olika internetsidor. Den som har rÄd att betala har ocksÄ möjligheter att fÄ ett boende som anstÄr en kung, mitt i staden. Riktigt lÀckra town houses finns att hyra pÄ www.foxtons.co.uk. Priset ligger frÄn 26 000 pund per mÄnad (!). Men dÄ ingÄr stÀdning varje vecka.

Kommentarer

Inga Kommentarer! Bli först att kommentera!

Kommentera

För att kommentera mćste du logga in pć Facebook.
Logga in: