London » Boende » Hus

Hus

Hus i LondonUtanför Londons innerstad tar förorterna vid. Många områden består av lägenhetskomplex blandat med mindre town houses. Om det är knepigt att hitta en lägenhet i London, kan problemet bli än större om det är ett hus som står på önskelistan. Priset på town houses och hus är mycket högt i London-området. Trycket på objekten är stort. Det gäller att kunna slanta upp några miljoner om huset ska kunna köpas.

Ett hus är förenat med många omkostnader. Priset för el, vatten och fastighetsskatten är högre i London än i Sverige. Skatten är en månadsavgift som betalas till kommunen.

Husen hyrs ut av privatpersoner av en eller annan anledning. En av anledningarna är att det är en god inkomst att ha ett hus att hyra ut. Ofta är det mäklare i trakten som får in hyresobjekten. En god idé att hitta rätt är att leta upp de områden du vill bo i och se vilka mäklare som arbetar inom området. Vissa objekt kommer ut på www.findaproperty.com och www.starflats.co.cuk. På www.net-lettings.co.uk finns en lista över mäklare som förmedlar hus och lägenheter till uthyrning.

Det finns inte så många hus som hyrs ut per vecka, men de finns. Många av objekten läggs ut på olika internetsidor. Den som har råd att betala har också möjligheter att få ett boende som anstår en kung, mitt i staden. Riktigt läckra town houses finns att hyra på www.foxtons.co.uk. Priset ligger från 26 000 pund per månad (!). Men då ingår städning varje vecka.

Kommentarer

Inga Kommentarer! Bli först att kommentera!

Kommentera

För att kommentera måste du logga in på Facebook.
Logga in: