London » Nattliv » Nattklubbar » EGG

EGG

EGG Nattklubb i LondonEgg är en mäkta populär nattklubb som slog upp sina portar år 2004. Klubben ligger på York Way 200. EGG gör sig allra bästa på sommaren. Tack vare en stor och lummig trädgård och en härlig uteterrass med bar och utemöbler, är det en av de få ställena i London där det går att klubba utomhus. Det finns till och med en pool. Själva lokalerna är inrymda i tre plan där varje våning har sin egen atmosfär. Egg är därmed som fyra nattklubbar i ett.

Musikvalet är brett tack vare de olika avdelningarna på de olika våningarna - det borgar för en bred publik som är här för att verkligen ha roligt. Klubben utvecklas ständigt och personalen arrangerar många temakvällar och event. På söndagarna serverar Egg brunch under det fyndiga namnet Breakfast @ Egg. Många riktiga klubbers i London väljer att gå hit direkt efter att ha partajat hela natten lång. Frukosten börjar serveras redan klockan fem på morgonen.

Inträdespriserna varierar beroende på kväll. För mer aktuell information så rekommenderar vi att du tittar in på deras hemsida.

Kommentarer

Inga Kommentarer! Bli först att kommentera!

Kommentera

För att kommentera måste du logga in på Facebook.
Logga in:

Karta