London » Nattliv » Nattklubbar » Heaven

Heaven

Heaven Nattklubb i LondonHeaven slog upp sina dörrar för allra första gången redan år 1979. Klubben har med tiden kommit att bli en av de mer etablerade i London. Heaven blev en internationellt känd klubb när ravekulturen rasade som hetast i London under 1990-talet. Den ansågs då vara den hetaste klubben i stan. Sedan dess har Heaven både bytt ägare och klientel. Idag är Heaven istället Londons mest berömda och bästa gayklubb.

Heaven ligger på Villiers Street i Covent Garden nära Trafalgar Square. De stora lokalerna ligger under Charings Cross tågstation och rymmer mängder med dansgolv och barer. Här finns till och med caféer och butiker. Som den sanna gayklubb Heaven är, ses folk dansa både på högtalare och på borden. Gästerna är allt ifrån transsexuella primadonnor till housedansare i jeans och t-shirt. Atmosfären är mycket vänlig, välkomnande och som sig bör helt liberal. Ickehomosexuella är lika välkomna att festa här som gaypubliken.

Heaven har öppet måndagar, torsdagar, fredagar samt lördagar. Måndagskvällarna på Heaven heter Popcorn. Då är är inträdet fritt och publiken helt blandad. Närmaste tunnelbanestationer är Charing Cross och Embankment.

Hemsida: http://www.heaven-london.com/

Kommentarer

Inga Kommentarer! Bli först att kommentera!

Kommentera

För att kommentera måste du logga in på Facebook.
Logga in:

Karta