London » Hotell » Best Western Shaftesbury Paddington Court

Best Western Shaftesbury Paddington Court

från 983kr
Mer info / Boka
Best Western Shaftesbury Paddington Court ligger i absoluta Londons centrum. Härifrån har du som gäst det nära till kända och folklivliga Hyde park, Kensington Gardens och Buckingham Palace. Du bor också hyfsat nära det livliga Trafalgar Square och det kungliga Kensington Palace.

Hotellet har fyra stjärnor och en reception som är öppen dygnet runt, vilket gör det möjligt att även undersöka London nattetid. Hotellet funkar i övrigt både för dig som är turist och för dig som reser i affärer. För den senare gruppen erbjuds företagstjänster och limousine- och taxitjänst. För alla finns utöver det här också restaurang och bar på hotellet. Av den flerspråkiga personalen kan ni också få hjälp med växling av valuta, assistans vid utflyktsplanering, samt möjlighet till att hyra mobiltelefoner. Om ni är i behov av det finns det också möjlighet till kemtvätt, andra tvättjänster samt transit mellan hotellet och flygplatsen mot en kostnad.

Hotellet har rum i flera utformningar, så här finns det något för alla resesällskap, oavsett storlek. Du kan t.ex. både boka rum för en person och för tre. Sammanlagt har hotellet 200 stycken rum, varav 32 stycke är sviter. Alla rum har en tv med satellit kanaler, internet, en telefon med telefonsvarare, ett skrivbord, te- och kaffebryggare samt luftkonditionering och öppningsbara fönster. I badrummen finns hårtork och kostnadsfria toalettsaker för ert förfogande. Om ni reser i familjesällskap och har späd- eller småbarn med går det att låna spjälsäng till barnet under er vistelse på Best Western Shaftesbury Paddington Court.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

27 Devonshire Terrace, London, W2 3DR