London » Hotell » Caesar Hotel

Caesar Hotel

frćn 561kr
Mer info / Boka
Caesar Hotell Àr ett nyrenoverat fyrstjÀrnigt hotell i centrala London, i nÀrheten av parker som Hyde Park och Kensington Gardens. HÀr finner du Àven Kensington Palace, Buckingham Palace och Trafalgar Square. Det Àr helt enkelt ett hotell som Àr bra belÀget för dig som Àr i London för att turista och se dig omkring. SjÀlvklart finns inte allt inom gÄngavstÄnd, men du tar dig enkelt lÀngre bort med de allmÀnna transportmedlen eller med en klassisk Londontaxi.

Hotellet har fitnessanlĂ€ggning med bĂ„de gym och bastu, perfekt för dig som inte vill komma ur de vanliga vanorna bara för att du Ă€r pĂ„ semester. Är du hĂ€r som affĂ€rsresande finns bra resurser att erbjuda dig med. T.ex. har hotellet ett företagscentrum som har smĂ„ mötesrum och som Ă€r öppet dygnet runt. Om ni reser som ett större företag finns det ocksĂ„ konferensrum och bankettlokaler att tillgĂ„. Den hjĂ€lpsamma personalen Ă€r flersprĂ„kig och kan hjĂ€lpa er med sĂ„vĂ€l catering till evenemang, som utflyktsassistans och valutavĂ€xling.

Hotellets 140 rum har alla utsikt över staden, men för den som hellre tittar pÄ TV finns sÄdan i LCD form med satellitkanaler och möjligheter att se betalfilm. SÀngarna i rummen hyser en god komfort och Àr bÀddade med sÀngklÀder av god kvalitet. Om ni lÀgger till en liten extrakostnad kan ni Àven fÄ bÄde trÄdlöst och icke trÄdlöst bredband till rummet. Rummen inhyser ocksÄ vÀrdeförvaring och te- och kaffebryggare. Vid förfrÄgan kan ni Àven fÄ tillgÄng till spjÀl- och extrasÀngar samt strykutrustning.

NÀra hotellet kan ni som har tröttnat pÄ vanligt turistande delta i mer speciella aktiviteter. T.ex. finns det cykeluthyrning, fallskÀrmshoppning, helikopterflyg och ridmöjligheter i nÀrheten. Vill ni bara trÀna finns olika sorters trÀningsmöjligheter ocksÄ i nÀrheten, vare sig du Àr intresserad av golf eller aerobics.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

26-33 Queens Gardens, Hyde Park, London, W2 3BD