London » Hotell » Caesar Hotel

Caesar Hotel

från 561kr
Mer info / Boka
Caesar Hotell är ett nyrenoverat fyrstjärnigt hotell i centrala London, i närheten av parker som Hyde Park och Kensington Gardens. Här finner du även Kensington Palace, Buckingham Palace och Trafalgar Square. Det är helt enkelt ett hotell som är bra beläget för dig som är i London för att turista och se dig omkring. Självklart finns inte allt inom gångavstånd, men du tar dig enkelt längre bort med de allmänna transportmedlen eller med en klassisk Londontaxi.

Hotellet har fitnessanläggning med både gym och bastu, perfekt för dig som inte vill komma ur de vanliga vanorna bara för att du är på semester. Är du här som affärsresande finns bra resurser att erbjuda dig med. T.ex. har hotellet ett företagscentrum som har små mötesrum och som är öppet dygnet runt. Om ni reser som ett större företag finns det också konferensrum och bankettlokaler att tillgå. Den hjälpsamma personalen är flerspråkig och kan hjälpa er med såväl catering till evenemang, som utflyktsassistans och valutaväxling.

Hotellets 140 rum har alla utsikt över staden, men för den som hellre tittar på TV finns sådan i LCD form med satellitkanaler och möjligheter att se betalfilm. Sängarna i rummen hyser en god komfort och är bäddade med sängkläder av god kvalitet. Om ni lägger till en liten extrakostnad kan ni även få både trådlöst och icke trådlöst bredband till rummet. Rummen inhyser också värdeförvaring och te- och kaffebryggare. Vid förfrågan kan ni även få tillgång till spjäl- och extrasängar samt strykutrustning.

Nära hotellet kan ni som har tröttnat på vanligt turistande delta i mer speciella aktiviteter. T.ex. finns det cykeluthyrning, fallskärmshoppning, helikopterflyg och ridmöjligheter i närheten. Vill ni bara träna finns olika sorters träningsmöjligheter också i närheten, vare sig du är intresserad av golf eller aerobics.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

26-33 Queens Gardens, Hyde Park, London, W2 3BD