London » Hotell » Copthorne Tara Hotel London Kensington

Copthorne Tara Hotel London Kensington

från 1121kr
Mer info / Boka
Copthorne Tara Hotel ligger i Kensington i västra London. Området är lugnt och behagligt och här har du närhet till strövområdet Kensington Garden. Distriktet ligger också nära South Kensington, vilket inhyser ett välkänt område med museer. Det är enkelt att både ta sig till Kensington och sedan därifrån ut i London med den lokala allmänna trafiken, enklast med tunnelbanan, mest känd som ”underground”, men också med buss.

Hotellet är fyrstjärnigt och relativt stort, med över 800 rum. För dig som gäst har de ett flertal tjänster att erbjuda. Reser ni som familj kan ni t.ex. få hjälp med barnvakt och barntillsyn. Personalen är dessutom flerspråkig och kan på så sätt vara till större hjälp om ni inte pratar just engelska. Det finns också parkering att tillgå om ni har bil. Utöver detta finns även tjänster för ert välbefinnande i form av skönhetsbehandlingar. Om ni blir hungriga finns också flera restauranger i mer eller mindre engelsk stil. Törsten släcker ni enklast i hotellets bar, medan ni som endast vill köpa en tidning enkelt gör det i hotellets lilla snabbköpsliknande butik.

Hotellet har olika typer av rum att erbjuda beroende på vilken typ av gäster ni är. Hit kan ni komma i flera olika sorters sällskap och ändå sova likt hemma, oavsett om det är tillsammans eller var och en för sig. Rummen är ljust inredda utan att kännas kyliga. Dessutom är alla rum utrustade med ett privat badrum med hårtork, kylskåp, ett skrivbord, internet, satellit-tv samt telefon med telefonsvarare och väckningsmöjligheter. De har dessutom luftkonditionering vilket är väldigt välbehövligt under t.ex. de heta sommarmånaderna.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

Scarsdale Place, London, W8 5SR