London » Hotell » Enterprise Hotel

Enterprise Hotel

frŚn 993kr
Mer info / Boka
I Londons centrum nära Earl’s Court Exhibition Centre och Buckingham Palace ligger det trestjärniga Enterprise Hotel. Från hotellet har du också Big Ben och Albert Hall inom ett behagligt avstånd. Vill du ta dig till andra platser som är mer avlägsna finns det alltid en tunnelbanestation eller en busshållplats i din närhet.

Hotellet som är trestjärnigt har både en egen restaurang och en egen bar. Det finns också affärsbekvämligheter vilka omfattar både företagstjänster och sekreterartjänster, hotellet har även konferensutrymmen och bankettlokal för större evenemang. Vid sådana kan de även hjälpa till med bland annat catering. För dig som reser som turist erbjuder hotellet flerspråkig personal och både tvättmöjligheter samt kaffe och kostnadsfria dagstidningar i hotellets lobby.

Hotellet som är relativt litet har bara 100 rum, men de är inte av sämre standard för det! Rummen är ljust inredda men upplivade med tavlor som pryder väggarna. Utöver detta har även alla rum ett skrivbord och en bäddsoffa som ingår i inredningen och för er som reser med barn går det på förfrågan att få en spjälsäng eller extrasäng inställd.

Andra bekvämligheter på rummen består av tv med satellitmottagning, telefon samt klockradio och mörkläggningsgardiner. Behöver du t.ex. strykjärn och strykbräda går också detta att få, internetuppkoppling är också möjligt mot en avgift. Badrummen på hotellet är privata och toalettsaker ingår i priset, samt daglig städning av hela rummet.

Lšs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

15-25 Hogarth Road, London, SW5 0QJ