London » Hotell » Grand Plaza Serviced Apartments

Grand Plaza Serviced Apartments

från 1168kr
Mer info / Boka
Grand Plaza Serviced Hotel ligger i en stadsdel i London som heter Bayswater och har platser som Hyde Park, Notting Hill, Portobello Market och Kensington Palace i närheten. Området är populärt, här bor många londonbor och ett brett utbud av restauranger finns. För den shoppingsugne ligger även shoppingcentret Whiteley på promenadavstånd från hotellet Grand Plaza Serviced Hotel. Att ta sig till Bayswater och sedan runt i staden är enkelt då dels tågstationen Paddington finns här, men också ett flertal tunnelbanestationer; närmast hotellet ligger Bayswater-stationen.

Hotellet är ett fyrstjärnigt lägenhetshotell där du kan välja mellan lägenheter utefter vilken typ av sällskap du reser med. Det finns t.ex. lägenheter speciellt anpassade för familjer och lägenheter anpassade för större sällskap som reser tillsammans, men som fortfarande önskar lite eget utrymme. Att hotellet har en reception som är öppen 24 timmar om dygnet gör det också lämpligt för dig som t.ex. är intresserad av Londons nattliv. Gemensamt för alla de fullt möblerade lägenheterna är att de är modernt inredda och välutrustade. De har t.ex. kök, satellit-tv, dvd-spelare och gratis bredband.

Det här lägenhetshotellet är ett bra val då du får en hög komfort och möjligheten att dels bo många tillsammans, men också möjligheten att t.ex. laga mat hemma. Det är en väl värd komponent då det ofta är matkostnader för måltider ute på restaurang som drar ifrån budgeten på storstadssemestern. Hotellet har dessutom en privat trädgård som du som gäst har tillgång till under din vistelse. Det är inte heller vilken trädgård som helst, utan faktiskt den som Julia Roberts och Hugh Grant klättrar in till i den berömda filmen Notting Hill!

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

42 Princes Square, Bayswater, London, W2 4AD