London » Hotell » Grand Royale London Hyde Park

Grand Royale London Hyde Park

frŚn 863kr
Mer info / Boka
Precis som namnet Grand Royale London Hyde Park antyder ligger detta hotell nära Hyde Park i centrala London. I närheten finner du även kända platser som Kensington Palace, Kensington Gradens, Buckingham Palace samt Trafalgar Square och Royal Albert Hall. Det är helt enkelt ett område som sprudlar av kända platser att se och upptäcka. Vill ni ta er till andra ställen är transportmöjligheterna här goda och antingen en tunnelbanestation eller en busstation är alltid nära.

Hotellet har tre och en halv stjärna och en egen restaurang och café. Det är anpassat till både dig som reser som turist och till dig som reser i affärer. För den senare gruppen finns ett företagscentrum tillgängligt med företagstjänster och sekreterartjänster, allt för att underlätta din vistelse i London. Hotellets reception som är öppen under alla dygnets timmar har flerspråkig personal och där finns det också dagligen kostnadsfria tidningar till dig som är gäst på hotellet. Om ni har bilen med er finns det även parkering i närheten av hotellet till ert förfogande.

Hotellets rum finns i olika utformanden och prisklasser. Det gör att ni kan välja rum efter budget och sällskap. Gemensamt för dem alla är att de innehar kabel-tv, telefon samt skåp för förvaring av värdesaker. De har också en minibar, luftkonditionering, strykjärn och strykbräda samt badrum som är utrustade med hårtork.

Lšs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

1 Inverness Terrace, Hyde Park, London, W2 3JP