London » Hotell » Hilton London Metropole

Hilton London Metropole

från 1506kr
Mer info / Boka
I Londons centrum hittar du det familjevänliga och fyrstjärniga hotellet Hilton London Metropole, i närheten av Madame Tussauds kända vaxmuseum, Marble Arch och Hyde Park Speaker’s corner. I och med att hotellet ligger så centralt är det också nära till andra sevärdheter och transportmöjligheter.

Hilton London Metropole är perfekt för dig som vill lyxa till det lite. Här finns en hälsoklubb innehållandes såväl inomhuspool som ångbastu och vanlig traditionell bastu. Det finns även en fitnessanläggning som erbjuder träningsmöjligheter. Hotellets receptionister kan hjälpa dig som gäst med såväl utflykts- som biljettassistans. På hotellet finns också restaurang, bar samt café och för dig som reser med bil kan du mot en liten kostnad parkera din bil på en övervakad parkering.

Hotellet är utöver att vara anpassat för familjer också anpassat sig efter handelsresande. Därför finns ett företagscenter som kan erbjuda mötesrum och sekreterartjänster. Större rum för större evenemang som stora konferenser och baler finns också.

Hilton London Metropole är stort och har hela 1 054 stycken rum, i flera olika utföranden med olika typer av sängar, beroende på behov. Gemensamt för rummen är att de alla har en platt-tv med stort utbud av kanaler samt betalfilmer. Det finns även höghastighetsanslutning till internet på rummen, dock inte trådlös. Andra bekvämligheter som ingår i ditt rum är kostnadsfria toalettsaker, luftkonditionering, mm. Om ni reser med späd- eller småbarn finns det spjälsängar att låna till dessa.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

225 Edgware Road, London, W2 1JU