London » Hotell » Hilton London Metropole

Hilton London Metropole

frćn 1506kr
Mer info / Boka
I Londons centrum hittar du det familjevĂ€nliga och fyrstjĂ€rniga hotellet Hilton London Metropole, i nĂ€rheten av Madame Tussauds kĂ€nda vaxmuseum, Marble Arch och Hyde Park Speaker’s corner. I och med att hotellet ligger sĂ„ centralt Ă€r det ocksĂ„ nĂ€ra till andra sevĂ€rdheter och transportmöjligheter.

Hilton London Metropole Àr perfekt för dig som vill lyxa till det lite. HÀr finns en hÀlsoklubb innehÄllandes sÄvÀl inomhuspool som Ängbastu och vanlig traditionell bastu. Det finns Àven en fitnessanlÀggning som erbjuder trÀningsmöjligheter. Hotellets receptionister kan hjÀlpa dig som gÀst med sÄvÀl utflykts- som biljettassistans. PÄ hotellet finns ocksÄ restaurang, bar samt café och för dig som reser med bil kan du mot en liten kostnad parkera din bil pÄ en övervakad parkering.

Hotellet Àr utöver att vara anpassat för familjer ocksÄ anpassat sig efter handelsresande. DÀrför finns ett företagscenter som kan erbjuda mötesrum och sekreterartjÀnster. Större rum för större evenemang som stora konferenser och baler finns ocksÄ.

Hilton London Metropole Àr stort och har hela 1 054 stycken rum, i flera olika utföranden med olika typer av sÀngar, beroende pÄ behov. Gemensamt för rummen Àr att de alla har en platt-tv med stort utbud av kanaler samt betalfilmer. Det finns Àven höghastighetsanslutning till internet pÄ rummen, dock inte trÄdlös. Andra bekvÀmligheter som ingÄr i ditt rum Àr kostnadsfria toalettsaker, luftkonditionering, mm. Om ni reser med spÀd- eller smÄbarn finns det spjÀlsÀngar att lÄna till dessa.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

225 Edgware Road, London, W2 1JU