London » Hotell » Melia White House Hotel

Melia White House Hotel

frŚn 1228kr
Mer info / Boka
Melia White House Hotel är ett fyrstjärnigt hotell som ligger i den centrala delen av London. Härifrån har du nära till kända parker så som Park Square Garden och Crescent Gardens, men också till kända platser och sevärdheter, så som Trafalgar Square och Buckingham Palace. Det är helt enkelt ett bra läge oavsett om du är i London för affärer eller på storstadssemester.

Melia White House har flerspråkig personal som gärna hjälper dig med såväl valutaväxling som hjälp med annat vi receptionen. Hotellet har en egen restaurang och egen bar, men också ett företagscentrum, sekreterartjänst samt taxi- och limousintjänster för dig som är i behov av detta. Självklart finns också utrymmen för konferenser och banketter om ni reser med företaget och behöver sådana. På hotellet finns också fitnesslokaler med gym och möjligheter till tjänster i form av putsning av skor och liknande.

Hotellet har 582 rum i olika utformningar i varma färger som känns välkomnande och hemtrevliga. Gemensamt för dem alla är att de utöver vanligt möblemang som säng och en eller annan avlastningsmöbel också har kabel tv, te- och kaffebryggare, telefon samt strykjärn och strykbräda. Lakanen i rummen är allergitestade och det erbjuds både städning och extra handdukar och sängkläder vid behov. För dig som reser med späd- och småbarn lånar hotellet ut spjälsängar. Har ni större barn som ni önskar passning åt går även detta att fixa genom hotellet.

Lšs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

Albany Street Regents Park, London, NW1 3UP