London » Hotell » Novotel London St Pancras

Novotel London St Pancras

från 1272kr
Mer info / Boka
Nära King’s Cross, British Library och King’s Cross Station som både är station för lokala tåg och för tunnelbana, samt innehavare av perrong 9¾ i de kända Harry potter böckerna, finner du det fyrstjärniga Novotel London St Pancras. Hotellet har också nära till Trafalgar Square och Saint Pauls Cathedral.

Novotel London St Pancras hotell självt går i en mycket modern och smakfull stil med ljusa rum och lokaler som känns fräscha och lagom inredda med en lagom blandning av ljusa och starkare färger. Här känns det behagligt att vistas och hotellet funkar både för dig som reser i affärer och för dig som reser med hela familjen. Fastigheten erbjuder för de affärsresande trådlöst internet och mötesrum för grupper av lite mindre storlekt. Utöver detta har man även för alla en fitnessanläggning som omfattar såväl ångrum och bastu, som gym.

Om du blir hungrig eller törstig finns även en restaurang och en bar på hotellet. Vill du hellre äta ute finns den hjälpsamma personalen till din hjälp. De kan självklart bistå dig med tips på olika restauranger i området.

Hotellet är relativt stort med sina 312 rum. Alla rummen är lagom inredda och utrustade med satellit tv, skåp för förvaring av värdesaker, minibar, klockradio samt telefon och telefonsvarare. De privata badrummen har hårtork.

Hotellet finns dessutom med på Expedia Insiders Select-lista. Det är en lista med ett urval, år efter år, med de bästa hotellen för tillfället. Hotellen hamnar på listan efter bedömning från resenärer och från Expedias experter, samt efter huruvida hotellet är prisvärt eller inte.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

100-110 Euston Road, London, NW1 2AJ