London » Hotell » Novotel London St Pancras

Novotel London St Pancras

frćn 1272kr
Mer info / Boka
NĂ€ra King’s Cross, British Library och King’s Cross Station som bĂ„de Ă€r station för lokala tĂ„g och för tunnelbana, samt innehavare av perrong 9Ÿ i de kĂ€nda Harry potter böckerna, finner du det fyrstjĂ€rniga Novotel London St Pancras. Hotellet har ocksĂ„ nĂ€ra till Trafalgar Square och Saint Pauls Cathedral.

Novotel London St Pancras hotell sjÀlvt gÄr i en mycket modern och smakfull stil med ljusa rum och lokaler som kÀnns frÀscha och lagom inredda med en lagom blandning av ljusa och starkare fÀrger. HÀr kÀnns det behagligt att vistas och hotellet funkar bÄde för dig som reser i affÀrer och för dig som reser med hela familjen. Fastigheten erbjuder för de affÀrsresande trÄdlöst internet och mötesrum för grupper av lite mindre storlekt. Utöver detta har man Àven för alla en fitnessanlÀggning som omfattar sÄvÀl Ängrum och bastu, som gym.

Om du blir hungrig eller törstig finns Àven en restaurang och en bar pÄ hotellet. Vill du hellre Àta ute finns den hjÀlpsamma personalen till din hjÀlp. De kan sjÀlvklart bistÄ dig med tips pÄ olika restauranger i omrÄdet.

Hotellet Àr relativt stort med sina 312 rum. Alla rummen Àr lagom inredda och utrustade med satellit tv, skÄp för förvaring av vÀrdesaker, minibar, klockradio samt telefon och telefonsvarare. De privata badrummen har hÄrtork.

Hotellet finns dessutom med pÄ Expedia Insiders Select-lista. Det Àr en lista med ett urval, Är efter Är, med de bÀsta hotellen för tillfÀllet. Hotellen hamnar pÄ listan efter bedömning frÄn resenÀrer och frÄn Expedias experter, samt efter huruvida hotellet Àr prisvÀrt eller inte.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

100-110 Euston Road, London, NW1 2AJ