London » Hotell » Park Plaza County Hall London

Park Plaza County Hall London

från 1219kr
Mer info / Boka
Park Plaza Country Hall London är ett fyrstjärnigt hotell inriktat främst mot dig som är affärsresande, men självklart går det också bra att bo här som helt vanlig turist. Det är förmånligt då hotellet har ett mycket bra geografiskt läge mitt i London! Receptionen på hotellet är öppen dygnet runt så du kan komma och gå som du vill, oavsett om du är en dag- eller natturist. Är du här som affärsresande kan du dra nytta av kostnadsfritt och trådlöst internet samt hotellets företagscentrum. Hotellet ligger mycket centralt nära Florence Nightingale Museum, London Eye och Big Ben.

Hotellet är 14 våningar högt och har 398 stycken rum, vilka alla är välutrustade med eget pentry med både mikrovågsugn, kylskåp, minibar och te- och kaffekokare. Luftkonditionering och andra praktiska saker, så som hårtork, strykjärn, strykbräda, säkerhetsbox och skrivbord finns också. Om ni är en familj som reser med spädbarn eller småbarn finns också spjälsängar tillgängliga vid efterfrågan. Hela hotellet är även anpassat för familjer som reser med barn.

Hotellet har i övrigt restaurang, frukostservering, bar och lounge samt kafé. Det finns också möjlighet till att träna och relaxa. Hotellet har en egen fitnessanläggning med gym, massagebehandlingar, vanlig bastu samt en ångbastu. I närheten eller på plats kan du också ägna dig åt en hel rad med andra fritidsaktiviteter, t.ex. simning, racketsporter, joggning, yoga. Det finns också ett mer speciellt utbud med båtturer och helikopterflygning. Om du hellre vill ta det lugnt kan du ta dig till hotellets bibliotek och njuta av en god bok.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

1 Addington Street, London, SE1 7RY