London » Hotell » Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

frćn 1474kr
Mer info / Boka
NÀra stora sevÀrdheter som London Eye, Big Ben, Parliament Square och London Aquarium finns Park Plaza Westminster Bridge London, ett omtyckt fyrstjÀrnigt hotell. För den som bor hÀr Àr det inte bara nÀra till lyxen, utan ocksÄ till stadslivet i London, med allt vad det innebÀr frÄn shopping till mat och dryck.

Park Plaza Westminster Bridge London Àr otroligt frÀscht och renoverades sÄ sent som i mars 2010, nu gÄr det i en mycket modern och stilren stil. Hotellet har företagscenter med mötesrum, ljud- och videoanlÀggningar, utstÀllningsrum, konferensrum, mm. Hotellet har Àven fritt och trÄdlöst internet inom alla de allmÀnna ytorna. För den som vill lyxa till det lite finns Àven en hÀlsoklubb med gym, inomhuspool, bastu och Ängrum. Reser ni med bil fÄr ni parkera den pÄ en övervakad parkering för en liten summa per dag.

Rummen Àr minst lika lyxiga som resten av hotellet med stor plasma-tv innehÄllandes bÄde möjligheter till kabel-tv, betalfilmer och internetanslutning. Utöver detta finns ocksÄ trÄdlöst internet i rummen och förvaringsskÄp sÄ att du kan förvara din laptop sÀkert nÀr du inte befinner dig pÄ hotellet. SÀngarna Àr av en lyxigare variant och Àr bÀddade med lakan gjorda pÄ egyptisk bomull och med dunfiltar. Alla rum har dessutom bÄde skrivbord och en bÀddsoffa. Reser ni med barn under 12 Är bor dessa gratis i ert rum sÄ lÀnge ingen extra sÀngutrustning Àn den som finns krÀvs. I badrummen finns sÄvÀl badkar som dusch, samt hÄrtork, rakspegel och gratis toalettsaker.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

200 Westminster Bridge Road, London, SE1 7UT