London » Hotell » Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

från 1474kr
Mer info / Boka
Nära stora sevärdheter som London Eye, Big Ben, Parliament Square och London Aquarium finns Park Plaza Westminster Bridge London, ett omtyckt fyrstjärnigt hotell. För den som bor här är det inte bara nära till lyxen, utan också till stadslivet i London, med allt vad det innebär från shopping till mat och dryck.

Park Plaza Westminster Bridge London är otroligt fräscht och renoverades så sent som i mars 2010, nu går det i en mycket modern och stilren stil. Hotellet har företagscenter med mötesrum, ljud- och videoanläggningar, utställningsrum, konferensrum, mm. Hotellet har även fritt och trådlöst internet inom alla de allmänna ytorna. För den som vill lyxa till det lite finns även en hälsoklubb med gym, inomhuspool, bastu och ångrum. Reser ni med bil får ni parkera den på en övervakad parkering för en liten summa per dag.

Rummen är minst lika lyxiga som resten av hotellet med stor plasma-tv innehållandes både möjligheter till kabel-tv, betalfilmer och internetanslutning. Utöver detta finns också trådlöst internet i rummen och förvaringsskåp så att du kan förvara din laptop säkert när du inte befinner dig på hotellet. Sängarna är av en lyxigare variant och är bäddade med lakan gjorda på egyptisk bomull och med dunfiltar. Alla rum har dessutom både skrivbord och en bäddsoffa. Reser ni med barn under 12 år bor dessa gratis i ert rum så länge ingen extra sängutrustning än den som finns krävs. I badrummen finns såväl badkar som dusch, samt hårtork, rakspegel och gratis toalettsaker.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

200 Westminster Bridge Road, London, SE1 7UT