London » Hotell » Radisson Edwardian Vanderbilt Hotel

Radisson Edwardian Vanderbilt Hotel

från 838kr
Mer info / Boka
Nära både Imperial College London och London Natural History Museum hittar du Radisson Edwardian Vanderbildt Hotel. I närheten finns också Royal Albert Hall och London Science Museum och självklart en massa restauranger, shopping och annat som lockar.

Hotellet är fyrstjärnig och är anpassat för såväl affärsmän och företag, som för turister och barnfamiljer. Bekvämligheterna för dig som affärsresande innefattar ett företagscentrum, färdtjänst med limousine eller taxi samt ljud- och bildanläggning, om du t.ex. ska göra en presentation. Om behovet finns kan personalen på Radisson Edwardian Vanderbildt Hotel också hjälpa till med valutaväxling, conciergetjänster samt uthyrning av mobiltelefoner. På hotellet finns även en fitnessanläggning samt möjligheter till tvättning av kläder och putsning av skor. För er som reser med bil kan ni parkera på en övervakad parkering mot en liten extra summa.

På hotellet finns 215 hotellrum. De är alla stilfullt och lyxigt inredda med sängar bäddade med lakan tillverkade på egyptisk bomull och alla rum erbjuder en utsikt över vackra London. De har alla tv med tillgång till filmer mot betalning. På rummet finns också trådlöst internet som är gratis, men du kan även koppla upp dig via tv:n, dock mot en liten kostnad i det fallet. Dina värdesaker kan du förvara i ett värdeskåp på rummet, som även är anpassat för att kunna förvara laptops. Det finns vidare te- och kaffebryggare, ett litet kylskåp samt kostnadsfria dagstidningar.

För er som reser med mindre barn är Radisson Edwardian Vanderbildt också ett bra alternativ då de har spjälsängar att låna ut. De erbjuder också efter begäran från dig uppbäddningsservice, sängkläder testade för allergier och extra handdukar eller sängkläder.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

68-86 Cromwell Road, London, SW7 5BT