London » Hotell » The Cumberland - a Guoman Hotel

The Cumberland - a Guoman Hotel

från 1262kr
Mer info / Boka
The Cumberland – A Guoman Hotel är beläget i West End i London, mittemot kända Hyde Park och Marble Arch. Du som bor här har också en närhet till den kända shoppinggatan Oxford Street som bara ligger 100 meter ifrån hotellet. För dig som vill använda dig av tunnelbanan är det här hotellet också ett bra alternativ då det ligger ganska precis intill tunnelbanestationen Marble Arch London.

Hotellet är fyrstjärnigt, stilfullt och ett extra bra val för dig som är intresserad av konst, då du som gäst kan njuta av målningar, original skulpturer och annan konst som visas på olika ställen på hotellet. Här tummas det inte heller på lyxen i rummen, vissa av dem har till och med utsikt över Hyde Park och Marble Arch. Alla rum är utrustade med en egen flat screen-TV, lakan av fin egyptisk bomull och ordentliga badrum. Du som gäst har dessutom dygnet runt tillgång till room service, möjlighet till kemtvätt m.m.

Om du är en sådan som föredrar att ha allt samlat på ett och samma ställe är det här helt klart ett hotell för dig, då det finns både ett gym, tre barer samt två olika prisbelönta restauranger att tillgå. Om du tycker om att gå ut är inte det heller något problem då hotellets geografiska läge är bra, samt att du kan komma och gå som du vill då receptionen är öppen 24 timmar om dygnet.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

Marble Arch, London, W1A 4RF