London » Hotell » The Cumberland - a Guoman Hotel

The Cumberland - a Guoman Hotel

frćn 1262kr
Mer info / Boka
The Cumberland – A Guoman Hotel Ă€r belĂ€get i West End i London, mittemot kĂ€nda Hyde Park och Marble Arch. Du som bor hĂ€r har ocksĂ„ en nĂ€rhet till den kĂ€nda shoppinggatan Oxford Street som bara ligger 100 meter ifrĂ„n hotellet. För dig som vill anvĂ€nda dig av tunnelbanan Ă€r det hĂ€r hotellet ocksĂ„ ett bra alternativ dĂ„ det ligger ganska precis intill tunnelbanestationen Marble Arch London.

Hotellet Àr fyrstjÀrnigt, stilfullt och ett extra bra val för dig som Àr intresserad av konst, dÄ du som gÀst kan njuta av mÄlningar, original skulpturer och annan konst som visas pÄ olika stÀllen pÄ hotellet. HÀr tummas det inte heller pÄ lyxen i rummen, vissa av dem har till och med utsikt över Hyde Park och Marble Arch. Alla rum Àr utrustade med en egen flat screen-TV, lakan av fin egyptisk bomull och ordentliga badrum. Du som gÀst har dessutom dygnet runt tillgÄng till room service, möjlighet till kemtvÀtt m.m.

Om du Àr en sÄdan som föredrar att ha allt samlat pÄ ett och samma stÀlle Àr det hÀr helt klart ett hotell för dig, dÄ det finns bÄde ett gym, tre barer samt tvÄ olika prisbelönta restauranger att tillgÄ. Om du tycker om att gÄ ut Àr inte det heller nÄgot problem dÄ hotellets geografiska lÀge Àr bra, samt att du kan komma och gÄ som du vill dÄ receptionen Àr öppen 24 timmar om dygnet.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

Marble Arch, London, W1A 4RF