London » Hotell » The Gresham Hotel HSD

The Gresham Hotel HSD

från 809kr
Mer info / Boka
The Gresham Hotel HSD i London är ett lite mindre trestjärnigt hotell som har ett fint läge och ligger nära många populära sevärdheter i centrala London. Härifrån har du t.ex. nära till den kända parken Hyde Park och Trafalgar Square, nära finns också Hyde Parks Speakers’ Corner, Marble Arch och Buckingham Palace. Det är härifrån också nära till både transportmedel, restauranger och butiker.

Hotellet erbjuder till en tilläggskostnad både frukost samt parkering till dig som reser med bil. På hotellet finns också en liten mysig bar för den törstige. Internet finns gratis i de allmänna utrymmena och är trådlöst. I receptionen, som är öppen dygnet runt, kan du av den trevliga personalen också få hjälp med kemtvättning av dina kläder och sekreterartjänster om du är affärsresande. Här finns även skåp för förvaring av värdesaker tillgängliga.

Hotellet har stora rum att erbjuda, med upp till 4 sängar. Dock har de inga extra sängar att ställa in till större sällskap eller familjer som reser med barn. Utöver det vanliga möblemanget bestående av säng/sängar, soffa och någon form av förvaringsmöbel är rummen även utrustade med satellit-tv, direkttelefon och en te- och kaffebryggare. Badrummen på hotellet är utrustade med hårtork samt kostnadsfria toalettsaker, så som schampo och tvål. Fönstren på detta hotell är ovanligt nog öppningsbara, men det är inte tillåtet att röka.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

116 Sussex Gardens, London, W2 1UA