London » Hotell » The May Fair

The May Fair

från 2089kr
Mer info / Boka
Hotellet The May Fair är ett femstjärnigt lyxhotell i det centralaste London. Härifrån har du som gäst nära till såväl Spencer House, St. James Palace och Buckingham Palace som till Trafalgar Square och det super kända Piccadilly Circus.

Hotellet är superlyxigt och har utöver den vanliga fitnessanläggningen som finns på finare hotell även ett fullständigt spa med såväl ångrum som bastu. Här finns också ett kasino som är öppet under alla dygnets timmar, en övervakad parkering, samt två olika restauranger och en bar. I hotellets reception kan du som gäst få hjälp med allt från assistans när det gäller utflykter och biljetter, till valuta växling och uthyrning av datorer av en flerspråkig personal.

Reser du med företaget? Här finns god service även för er. Hotellets företagscentrum har öppet dygnet runt och har personal som kan erbjuda hjälp med tekniska saker samt andra företagstjänster. Hotellet har även lokaler anpassade för banketter och konferenser.

De 406 rummen med utsikt över London på det här hotellet är välutrustade och om ni känner att ni behöver något mer måste ni aldrig tveka eller vänta då hotellet har 24 timmars rumsbetjäning. I rummen finns också tv med stort utbud av kanaler och betalfilm, samt gratis trådlöst internet. The May Fairs sängar är av god kvalitet och är bäddade med sängkläder gjorda på egyptisk bomull. Badrummen som hör till rummen har dusch och badkar samt våg och badrockar till ert förfogande. Det här hotellet är familjevänligt och om ni reser med späd- och småbarn finns spjälsängar tillgängliga vid förfrågan. Även andra tjänster finns att tillgå, så som massage på rummet och uppbäddningsservice.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

Stratton Street, London, W1J 8LT