London » Hotell » The Rembrandt

The Rembrandt

från 1525kr
Mer info / Boka
The Rembrandt är ett fyrstjärnigt hotell som ligger i det moderna och eleganta området Knightsbridge i London, inte ens 5 kilometer ifrån East Ends teatrar och många restauranger. Alldeles intill hotellet finns kända sevärdheter som the Victoria and Albert Museum och endast 500 meter bort finner ni det kända köpcentret Harrods.

Hotellet, som har 195 rum uppdelade på 6 våningar, går i en mycket brittisk lantlig stil med färger som känns mjuka och varma. I rummen finns det, utöver den vanliga standardinredningen, också kabel-TV med möjligheter att se betalfilm, en telefon, en minibar, en säkerhetsbox samt möjligheter till att koka te och kaffe. För dig som vill ha internetuppkoppling är detta också möjligt till en liten extra avgift.

Receptionen på hotellet är öppen dygnet runt, vilket gör dig väldigt fri. Om du har bil erbjuder hotellet dig också parkeringsmöjligheter, vilket är väldigt bra då det annars kan vara svårt att som turist hitta i en stad som London. Som gäst får du också möjlighet att använda ett fitnesscentrum som erbjuder träning, bad samt behandlingar för kroppen till ett rabatterat pris.

Hotellet har en egen restaurang som serverar traditionella rätter från det brittiska köket. Om du som gäst inte känner dig hungrig, kan du lika väl ta en kopp värmande te vid den öppna spisen, eller njuta av en drink i hotellets bar.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

11 Thurloe Place, London, SW7 2RS