London » Hotell » The Rembrandt

The Rembrandt

frćn 1525kr
Mer info / Boka
The Rembrandt Àr ett fyrstjÀrnigt hotell som ligger i det moderna och eleganta omrÄdet Knightsbridge i London, inte ens 5 kilometer ifrÄn East Ends teatrar och mÄnga restauranger. Alldeles intill hotellet finns kÀnda sevÀrdheter som the Victoria and Albert Museum och endast 500 meter bort finner ni det kÀnda köpcentret Harrods.

Hotellet, som har 195 rum uppdelade pÄ 6 vÄningar, gÄr i en mycket brittisk lantlig stil med fÀrger som kÀnns mjuka och varma. I rummen finns det, utöver den vanliga standardinredningen, ocksÄ kabel-TV med möjligheter att se betalfilm, en telefon, en minibar, en sÀkerhetsbox samt möjligheter till att koka te och kaffe. För dig som vill ha internetuppkoppling Àr detta ocksÄ möjligt till en liten extra avgift.

Receptionen pÄ hotellet Àr öppen dygnet runt, vilket gör dig vÀldigt fri. Om du har bil erbjuder hotellet dig ocksÄ parkeringsmöjligheter, vilket Àr vÀldigt bra dÄ det annars kan vara svÄrt att som turist hitta i en stad som London. Som gÀst fÄr du ocksÄ möjlighet att anvÀnda ett fitnesscentrum som erbjuder trÀning, bad samt behandlingar för kroppen till ett rabatterat pris.

Hotellet har en egen restaurang som serverar traditionella rÀtter frÄn det brittiska köket. Om du som gÀst inte kÀnner dig hungrig, kan du lika vÀl ta en kopp vÀrmande te vid den öppna spisen, eller njuta av en drink i hotellets bar.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

11 Thurloe Place, London, SW7 2RS