London » Hotell » The Strand Palace

The Strand Palace

frćn 975kr
Mer info / Boka
The Strand Palace Àr ett hotell i London med tre stjÀrnor. Det ligger inom Strand distriktet som Àr kÀnt för sin livlighet och fart. I nÀrheten av hotellet hittar du Covent Garden, en plats för dig som gillar sÄvÀl folkliv som gammal kultur! HÀr hittar du Convent Graden Market, ett stort varuhus med butiker, restauranger och torghandlare. I Covent Garden finns ocksÄ Royal Opera House. Denna plats rÀknas till en utav de mest ledande inom operavÀrlden. I huset inhyses förutom operan ocksÄ The Royal Ballet och The Orchestra of the Royal Opera House.

Hotellet Àr nio vÄningar högt och pÄ de vÄningsplanen Àr 785 hotellrum fördelade. Rummen gÄr i lÀtta pastellfÀrger och i dem alla finns satellit-TV, goda sittmöjligheter samt potential till internetuppkoppling och en arbetsplats för dig som Àr affÀrsresande. Det finns olika sorters rum beroende pÄ vilket sÀllskap du reser i. Hit kan du komma bÄde som par, kompisar eller varför inte ensam!

Om du Àr hungrig, eller bara sugen pÄ en drink, har hotellet ett flertal restauranger och barer. Det gör att du kan hitta mat för de flesta smaker. TrÄdlöst internet hittar du i alla allmÀnna ytor som hotellet hyser, t.ex. i hotellets lobby som Àr smyckad med marmor.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

372 The Strand, London, WC2R 0JJ