London » Hotell » The Strand Palace

The Strand Palace

från 975kr
Mer info / Boka
The Strand Palace är ett hotell i London med tre stjärnor. Det ligger inom Strand distriktet som är känt för sin livlighet och fart. I närheten av hotellet hittar du Covent Garden, en plats för dig som gillar såväl folkliv som gammal kultur! Här hittar du Convent Graden Market, ett stort varuhus med butiker, restauranger och torghandlare. I Covent Garden finns också Royal Opera House. Denna plats räknas till en utav de mest ledande inom operavärlden. I huset inhyses förutom operan också The Royal Ballet och The Orchestra of the Royal Opera House.

Hotellet är nio våningar högt och på de våningsplanen är 785 hotellrum fördelade. Rummen går i lätta pastellfärger och i dem alla finns satellit-TV, goda sittmöjligheter samt potential till internetuppkoppling och en arbetsplats för dig som är affärsresande. Det finns olika sorters rum beroende på vilket sällskap du reser i. Hit kan du komma både som par, kompisar eller varför inte ensam!

Om du är hungrig, eller bara sugen på en drink, har hotellet ett flertal restauranger och barer. Det gör att du kan hitta mat för de flesta smaker. Trådlöst internet hittar du i alla allmänna ytor som hotellet hyser, t.ex. i hotellets lobby som är smyckad med marmor.

Läs mer om hotellet och kolla lediga rum...

Karta & Adress

372 The Strand, London, WC2R 0JJ