London » Nattliv » Nattklubbar » SeOne

SeOne

SeOne - Gigantisk nattklubb i LondonSeOne är en gigantisk nattklubb i centrala London som har öppet alla kvällar i veckan. Ägarna propsar på att klubben är den allra största i staden. Om det är sant eller inte är något omtvistat, men nog är den stor alltid. SeOnes lokaler rymmer upp till 3 000 festande gäster samtidigt. Klubben har funnits i över 25 år och har sedan år 2002 vuxit till att bli en av de mer välbesökta klubbarna i London i hård konkurrens med de andra klubbarna. De har lyckats locka till sig verkliga techno- och houseälskare som verkligen vill ha en helkväll med fullt ös. Många gäster är glada studenter som dansar natten lång tills dagen randas. Ljudsystemet i lokalerna är fantastiskt och uppgraderades ytterligare år 2008.

Trots storleken lyckas SeOne ändå skapa en genuin och personlig nattklubb med fokus på rå technomusik, house, rave, drum and bass, indie och alternativ musik. Vissa kvällar genomförs liveuppträdanden och klubben håller ofta olika temakvällar med gästande DJ´s från hela världen. Till de återkommande klubbkvällarna hör Raindance, I Love House, Moondance, TortureGarden och Sick on the Dancefloor.

Klubben ligger på St Thomas Street i Bankside rakt under arkaderna till stationen London Brigde. Miljön är bästa tänkbara. Atomsfären är inte helt olik de gamla rave-klubbarna, inte minst tack vare den häftiga lokalen. Inredningen går i minimalistisk design med undantag för de mindre sidolokalerna. Där finns trevliga möblemang för ett bra barhäng.

- SeOnes hemsida

Kommentarer

Inga Kommentarer! Bli först att kommentera!

Kommentera

För att kommentera måste du logga in på Facebook.
Logga in:

Karta