London » Artiklar » Weekend i London

Weekend i London

Weekend i LondonEn weekend till London kan vara den perfekta upplevelsen när du vill komma bort en stund från vardagen. Här finns allt du behöver inom kultur, nöje och shopping. Staden ligger bara en kort flygtur bort och erbjuder en komplett upplevelse som gör helgen minnesvärd.

London är bland annat känd för sina musikaler, varuhus och speciella arkitektur. Här finns dessutom en möjlighet att få uppleva fotboll i världsklass med bland annat Arsenal och Chelsea. Maten och kanske framförallt drycken lockar också vid ett besök till denna mångfaldiga stad. Riktig engelsk öl bör upplevas i någon av Londons pubmiljöer.

Är du ute efter lite annorlunda upplevelser under weekenden kan du passa på att ta en romantisk tur med London Eye. Med en vacker utsikt från pariserhjulet kan du blicka ut över nästan hela staden. Avsluta kvällen med någon av Andrew Lloyd Webbers kända musikaler och helgen i London är perfekt.

När du åker till London finns möjligheterna att åka på en färdig paketresa. Detta kan du göra genom olika resebolag som erbjuder just weekends till London. I paketresan ingår oftast flyg tur och retur samt boende. Vissa arrangörer har också möjlighet att erbjuda temaresor, exempelvis med fotboll eller musikaler som huvudattraktion.

Vill du själv plocka ihop just din personliga tur efter dina egna behov och önskemål är det lätt att göra med Expedia. Hos Expedia kan du boka både flyg och hotell och på så sätt skapa din egna paketresa på ett snabbt och enkelt vis. På boendefronten finns det allt från lågbudget standard till exklusiva hotell att välja mellan. Det är enkelt att ta sig till London med flyg. Flyg från de största svenska flygplatserna går direkt till London. Har du bra framförhållning går det dessutom att flyga väldigt billigt.

Du hittar mer information om hur du bokar billigt flyg och hotell till London i vår meny. Eller så går du direkt till Expedia och bokar flyg och hotell enkelt genom dem.